Over ons

Specialisten betonfunderingen

Een fundering is de basis voor het bouwen van uw woning of bedrijfspand. Van den Berg Funderingen is specialist in het storten van betonfunderingen op verschillende ondergronden. Wat is voor onze bouw de beste oplossing? Wat zijn de kosten van een fundering? Voor u belangrijk om een gespecialiseerde bouwpartner te zoeken. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij u vanaf het eerste ontwerp tot en met oplevering van uw fundering. Benieuwd wie wij zijn en hoe wij werken? 

Werkwijze

Voor het realiseren van een goede fundering maken wij vooraf graag heldere afspraken om verrassingen achteraf voor te zijn. Na het offertetraject stemmen we een duidelijke planning met u af, zo hebt u duidelijkheid en loopt uw bouw geen vertraging op. Vóór, tijdens en bij afronding van de bouw hebt u één vast aanspreekpunt, korte lijnen zijn ons uitgangspunt. We werken met vakkundig en ervaren personeel, deskundige vakmensen voor de juiste kwaliteit. Zo werken wij voor een tevreden klant en een hoogwaardige funderingkwaliteit. 

De kracht van een familiebedrijf

Zo betrouwbaar als onze funderingen zijn, zo betrouwbaar zetten wij ons als familie Van Den Berg in voor uw project. De jarenlange ervaring van de ene generatie wordt praktisch overgedragen op de nieuwe generatie. U kent het wel, van vader op zoon niet alleen binnen ons bedrijf maar ook met onze klanten bouwen we zo een hechte band op. Wij staan graag voor u klaar en houden van korte lijntjes, snelle en duidelijke communicatie. 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer